Hem » Smörjmedel » Smörjfett » CASSIDA GREASE GTX 2

CASSIDA GREASE GTX 2

CASSIDA GREASE GTX 2 är vattenbeständigt, kraftigt smörjmedel speciellt utvecklat för fettsmörjning av maskiner inom livsmedels- och dryckesförädlings- och förpackningsindustrin. De är baserade på ett kalciumsulfonatkomplexförtjockningsmedel, syntetiska basvätskor och utvalda tillsatser utvalda för deras förmåga att uppfylla de stränga kraven från livsmedels- och dryckesindustrin. Registrerad av NSF (klass H1) för användning där det finns risk för tillfällig kontakt med livsmedel. Tillverkad enligt FLT Quality Standards, i anläggningar där HACCP-revision och Good Manufacturing Practice har implementerats och ingår i kvalitets- och hygienledningssystemen ISO 9001 och ISO 21469.
Storlek:
Artnr: 600860271
280,00 SEK
- 1 +

Beskrivning

Specifikationer

Artnr: 600860271
 • Teknisk specifikation: Utmärkta egenskaper för extremt tryck och slitage Överlägsen mekanisk stabilitet, särskilt i närvaro av värme och vatten Utmärkta korrosionsskyddande egenskaper Förbättrad motståndskraft mot vattenutspolning Hög fallpunkt Neutral lukt och smak Certifieringar och specifikationer - NSF H1 - Kosher - Halal

Recensioner

Lämna ett omdöme
bvAs
Kod från Captcha-bild:

Omdöme (0)

Varumärke

Sedan 1931 har Fuchs strävat efter samma mål: att hålla världen i rörelse. Med innovativa och tekniska smörjmedelslösningar som har en hållbar inverkan på framtiden. Ovillkorlig tillförlitlighet är deras högsta prioritet, det är grunden för Fuchs och grunden för allt som definierar dem. Fuchs utvecklar inte bara smörjmedel. De utvecklar intelligenta lösningar för mycket komplexa utmaningar. För detta ändamål har de samlat sin expertis och erfarenhet från ett brett spektrum av applikationsområden.

Andra produkter från samma kategori
 • Fuchs Smörjmedel
  7230,00 SEK
 • 195,00 SEK
 • Fuchs Smörjmedel
  130,00 SEK
 • Fuchs Smörjmedel
  370,00 SEK